Dr. Jim Remans

Dr. Remans is erkend psychiater en is lid van de Vlaamse Vereniging voor Psychiatrie (VVP) en lid van de Vlaamse Vereniging voor Psychoanalytische Therapie (VVPT).

Tel. 089 25 77 72

Dr. Jim Remans (°1970) studeerde af als geneesheer-specialist in de psychiatrie aan de K.U.Leuven in 2001. Hij startte zijn loopbaan bij de Riagg (Regionale Instelling voor Ambulante Geestelijke Gezondheidszorg) te Heerlen (NL), onderdeel van de Mondriaan Zorggroep. Daarna was hij 10 jaar werkzaam voor Zuyderland GGZ in Sittard-Geleen waarbij hij zich voornamelijk bezig hield met de ambulante behandeling van mensen met persoonlijkheidsproblemen. In januari 2020 heeft hij zijn werkzaamheden in Nederland stopgezet om te kunnen gaan werken voor het psychiatrisch ziekenhuis Asster in St. Truiden. Sinds 2011 is hij werkzaam in zijn eigen praktijk in Genk.

In de praktijk voor Psychologische Begeleiding, Psychiatrie en Psychotherapie staat hij in voor de psychiatrische expertise binnen het multidisciplinaire team. Doelgroep adolescenten en volwassenen.

Hij houdt consultaties in zijn eigen praktijk: Jan Habexlaan 15/2 te 3600 Genk. Terugbetaling conform RIZIV-tarieven, eigen bijdrage per consult.

Bijkomende opleiding: Postgraduaat specialisatie Psychoanalytische Psychotherapie (Kortenberg 2001-2004).

mei 16th, 2015 by webmaster