Dr. Jim Remans

Dr. Remans is erkend psychiater en is lid van de Vlaamse Vereniging voor Psychiatrie (VVP), de Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie (NVvP) en lid van de Vlaamse Vereniging voor Psychoanalytische Therapie (VVPT).

Tel. 089 25 77 72

Dr. Jim Remans (°1970) studeerde af als geneesheer-specialist in de psychiatrie aan de K.U.Leuven in 2001. Hij startte zijn loopbaan bij de Riagg (Regionale Instelling voor Ambulante Geestelijke Gezondheidszorg) te Heerlen (NL), onderdeel van de Mondriaan Zorggroep. Daar was hij mede verantwoordelijk voor de poliklinische behandelingen van de afdelingen psychotherapie en sociale psychiatrie. Sinds 2009 is hij werkzaam in het algemene ziekenhuis van Sittard-Geleen (Zuyderland Medisch Centrum) in Nederland. Hij is er verantwoordelijk voor de ambulante behandelingen van het zorgprogramma persoonlijkheidsstoornissen van Zuyderland GGz. Sinds 2011 is hij werkzaam in zijn eigen praktijk in Genk.

In de praktijk voor Psychologische Begeleiding, Psychiatrie en Psychotherapie staat hij in voor de psychiatrische expertise binnen het multidisciplinaire team. Doelgroep adolescenten en volwassenen.

Hij houdt consultaties in zijn eigen praktijk: Jan Habexlaan 15/2 te 3600 Genk. Terugbetaling conform RIZIV-tarieven, eigen bijdrage per consult.

Bijkomende opleiding: Postgraduaat specialisatie Psychoanalytische Psychotherapie (Kortenberg 2001-2004).

mei 16th, 2015 by webmaster