Ook als je gewoon eens met iemand wilt praten kun je met ons contact opnemen.

Download hier de folder van Tessaract

De naam Tessaract is afgeleid van het woord 'Tesseract'. Een Tesseract is een vierdimensionele object, een hyperkubus, datgene wat ruimte en tijd overstijgt en moeilijk voorstelbaar is, en waar je enkel door erover te spreken en na te denken, vat kunt op krijgen.

In onze praktijk komen mensen die zich psychisch niet zo goed voelen en met een professioneel klinisch psycholoog of psychotherapeut willen spreken om vat te krijgen op datgene wat moeilijk gezegd of gevoeld kan worden. Vaak voelt men goed aan wat het probleem is, maar heeft men hulp nodig om hier woorden aan te geven en er ook iets mee te doen.

We vonden dit een mooi symbool voor waar de praktijk voor staat.

Neem gerust de tijd om deze website meer in detail te bestuderen. Je zult er veel informatie vinden.

Binnen kantooruren (9u - 17u) kan je ons bereiken op telefoonnummer 0483 74 66 16. Wij zullen samen met jou kijken bij wie je het best terecht kan. Kijk echter ook eens naar wie bij ons werkt en waarin we gespecialiseerd zijn. Je kan dan rechtstreeks met elk van ons contact opnemen. Dr Remans is enkel te bereiken via zijn nummer, niet via het algemeen nummer.

Als je naar het algemeen nummer belt, spreek gerust iets in op de voicemail. De collega die het algemeen nummer beheert, is dan in gesprek. Zij zal je zo snel mogelijk terugbellen.

Bekijk ook onze nieuwe Tessaract facebookpagina

Dit aanbod is niet gratis. Ieder van ons heeft zijn eigen tarief voor een individueel gesprek, gaande van 50 tot 65 euro en 28 euro voor groepstherapie. Dit heeft te maken met leeftijd, opleiding en anciënniteit.
Close
Menu